Ο νικητής ΑΠΟΕΛ “τρίτωσε” στη Σπάρτη!

Ονειρική πορεία κάνει ο ΑΠΟΕΛ, μετά από την πολυετή επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία και 4 αγωνιστικές, φιγουράρει πια στην 3η θέση (!) μαζί με “συγκατοίκους”. Η ομάδα μας “δένει” κάθε αγωνιστική που περνάει και στον δρόμο της αυτή τη φορά, ήταν ο ΣΚ Σπάρτη, που δεν έδειξε ικανός να τον σταματήσει.
Εχθές το βράδυ λοιπόν, στην πληρέστερη σύνθεση του μέχρι στιγμής, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κι ευχαρίστησε τους δεκάδες φίλους του, που τον συνόδευσαν στο κλειστό της Σπάρτης.
Έδειξε τα δόντια του από την αρχή (0-6). Η “Σπάρτη” αντέδρασε σε 7-6, αλλά μέχρι εκεί. Στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα διψήφια διαφορά πόντων, με εξαίρεση όταν για λίγο πλησίασαν οι γηπεδούχοι 43-47, μικρή διαφορά που κράτησε ελάχιστα.
Εξαιρετικός ο Γιώργος Πριφτάκης ειδικά στο 1ο ημίχρονο και με κυρίαρχο τον Παναγιώτη Ρήγα που μαζί με τον Κουλούρη πήραν τα περισσότερα ριμπάουντ κι έκλειναν την επίθεση της “Σπάρτης”.
Πολύ ευχάριστο γεγονός ήταν οι πολλές λύσεις που έδωσαν και οι 12 Αποελιστές. Ο καθένας από τη μεριά του έβαλε το “λιθαράκι” του στη μεγάλη νίκη, 2η εκτός έδρας.

ΣΚ ΣΠΑΡΤΗ – ΑΠΟΕΛ 57-70
ΣΚ Σπάρτη (Καβούρης):
Τσαγκαρούλης 10 (2τ), Κοκκίνης 7, Χατζηπαναγιώτου, Ξεροβάσιλας 3, Γαλανόπουλος 2, Λιόντος 14 (1τ), Διαμαντής 3 (1τ), Ρόινος 12, Παππάς 2, Περγαντής 1, Σταυρόπουλος, Σελίμος 3.
ΑΠΟΕΛ (Παπαδημητρίου):
Δημάκος 3, Πριφτάκης 11 (1τ), Ντανάκας 6, Θ. Κατσουρίνης 4, Μαμμάς, Μιχελάκος, Λάγγης 10, Ευ. Κατσουρίνης 8, Κουλούρης 6, Γραμματικάκης, Κοκκινάκος 4, Ρήγας 18.

Πολύ καλή η διαιτησία από τον έμπειρο Αντώνη Αναστόπουλο και του “2ου” Θ. Μητσέα. Ευχάριστο παιχνίδι με δυνατές μάχες και πάντα σε αθλητικά πλαίσια.
Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ). Ο Δ. Ψυχογυιός στην περιγραφή, κάμερες Π. Κούρος και στο κοντρόλ ο Λ. Λαμπρόπουλος.