Με νίκη-θρίλερ ξεκίνησαν οι Παίδες μας! (2 video)

Ποιο δυνατό ξεκίνημα τους πρωταθλήματος παίδων, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ με 2 εύστοχες βολές με τη λήξη! Δεν ήταν το μόνο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος, αλλά κι αυτό των Αίαντα και Βατικιώτη!
Το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή δυνατά αλλά με πολλά λάθη κι από τις δυο ομάδες, χωρίς καμιά τους να ξεχωρίζει στο σκορ. 3 λεπτά πριν τη λήξη του 3ου 10λέπτου όμως, ο ΑΠΟΕΛ πήρε διαφορά 10 πόντων (44-34). Εκεί, η ομάδα του Κάστρου έσφιξε τα δόντια γυρίζοντας ανάποδα το παιχνίδι με σερί 0-13! Η τελευταία περίοδο όμως ανήκε στον ΑΠΟΕΛ και για την ακρίβεια, στον Γιάννη Κατσινόπουλο που πραγματοποίησε την καλύτερη “περίοδο” της μικρής μπασκετικής του καριέρας! Με καθοριστικά καλάθια και 4/4 βολές΄, με τις τελευταίες μάλιστα  σε “νεκρό” χρόνο, όταν έχοντας 4 δευτερόλεπτα χρόνο στη διάθεσή του, διέσχισε όλο το γήπεδο κι αντιπάλους με φοβερό coast to coast, κέρδισε φάουλ στο λέι απ.
ΑΠΟΕΛ – ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ 59-57
Δεκάλεπτα: 15-19, 31-26, 44-39, 59-57.
ΑΠΟΕΛ:
(Προπ.: Μάνος Αθανασάκος). Π. Σταθάκης 26 (3τρ), Α. Βλάχος, Ι. Κατσινόπουλος (1τρ), Δ. Ανεσίδης 6 (1τρ), Π. Θεοδωρακάκος 12 (1τρ), Θ. Κατσουρίνης, Δ. Παυλάκης, Δ. Τζάκας, Θ. Ντόβολος, Π. Ανδρικόπουλος 2.
ΚΑΣΤΡΟ:
(Προπ.: Γιώργος Μπιράκος). Κ. Γάγκας, Θ. Ιατρόπουλος, Ν. Σκάγκος 5 (1τρ), Π. Σταματάκος 10 (2τρ), Π. Κουρκούλης 16, Ι. Ζώταλης, Δ. Τούντας 16, Ι. Σκάγκος 4, Ν. Ψυχογυιός 4, Κ. Δρακόπουλος, Π. Σπυριδάκος 2, Ι. Χουσάκος.

Διαιτητής ο κ. Γιώργος Δούβρης

Το παρακάτω βίντεο, το βρήκαμε πριν λίγο στη νέα ιστοσελίδα του ΑΟ Μονεμβασίας Κάστρο. Χαρήκαμε που άλλος ένας διαδικτυακός χώρος υπάρχει στην περιοχή μας για να προβάλει τις προσπάθειες του μπασκετικού χώρου και για αυτό το νέο εγχείρημα της ομάδας της Μονεμβασίας τους ευχόμαστε ολόκαρδα υπομονή και κυρίως διάρκεια!
Από την άλλη, μας λυπεί που άνθρωποι του Κάστρου διαμαρτύρονται για τη διαιτησία. Θα λέγαμε “είμαστε υποχρεωμένοι” να αναδημοσιεύσουμε το βίντεο του αγώνα. Το συμπέρασμα που βγάλαμε εμείς πάντως, είναι πως σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν ηττημένοι. Η προσπάθεια όλων των παικτών ήταν αξιέπαινη.

Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής:
ΑΙΑΝΤΑΣ – ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ 45-43 !
Δυστυχώς δεν διεξήχθη το ΑΟ Κροκεών – Λάκωνας αφού οι γηπεδούχοι δήλωσαν αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

 

Στον 3ο όμιλο ΕΦΗΒΩΝ:
ΑΠΟΕΛ – ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ 20-0 άνευ αγώνος.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ – ΑΣ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 31-59
ΡΕΠΟ: ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ