Το καλοκαίρι του 2006, όταν δεν υπήρχε κανένας απολύτως αθλητικός ιστότοπος που να ενημέρωνε για τις δραστηριότητες Μπάσκετ, Βόλεϊ και Στίβου (τμήματα άλλωστε, που διατηρούσε και διατηρεί ο ΑΠΟΕΛ), ξεκινήσαμε την ιστοσελίδα αυτή. Φυσικά, δε θα γεννιόταν το apoel-molaoi.gr αν δε θεωρούσαμε απαραίτητη την προβολή του αγαπημένου μας συλλόγου και την αρχειοθέτηση των δραστηριοτήτων του. Παρόλα αυτά, το apoel-molaoi.gr πρόβαλε τον αθλητισμό όχι μόνον των υπόλοιπων Λακωνικών συλλόγων, αλλά και της Μεσσηνίας κι Αρκαδίας.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ αυτή την αγκάλιασε το τότε ΔΣ ΑΠΟΕΛ κι υιοθέτησε το apoel-molaoi.gr ως επίσημη ιστοσελίδα του. Το τεράστιο ενδιαφέρον κι η μεγάλη επισκεψημότητα, έκαναν γνωστό τον ΑΠΟΕΛ στα πέρατα της γης. Πολλές φορές τα νούμερα ξεπέρασαν κατα πολύ τις προσδοκίες μας. Για παράδειγμα, τον Μάιο του 2009 υπήρξαν 4005 διαφορετικοί επισκέπτες (μόνο τον Μάιο) και μέχρι το τέλος του 2013 μας είχαν επισκεφθεί διαδικτυακώς, περισσότεροι από 55000 ξεχωριστοί, από 63 χώρες!

ΚΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ!
Δεν ήταν ποτέ στόχος το προσωπικό οικονομικό κέρδος κανενός. Όμως, από επαγγελματίες των Μολάων συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό, με πρωτοβουλία του apoel-molaoi.gr που τους διαφήμισε, “φωτίζοντας” το ανοιχτό γήπεδο του ΑΠΟΕΛ στον προαύλιο χώρο του ΓΕΛ Μολάων. Από τότε ξεκίνησαν νυχτερινές προπονήσεις!

ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΕΞΕΛΙΞΗ
Αργότερα, αυτό που ονομάζουμε “εξέλιξη”, μας σταμάτησε. Tablet, android, i-phones, windows 7,8 κλπ, δεν υποστήριζαν εμάς τους “παλαιότερους” (τους ftp, για όσους γνωρίζουν). Φαίνεται, είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα απ’ότι θα έπρεπε!! Μέχρι την άνοιξη του 2015 λοιπόν, το apoel-molaoi.gr έμεινε αναγκαστικά στην αδράνεια. Εμείς όμως συγκεντρώναμε υλικό και αυτή την εποχή, δίχως να μπορούμε να το ανεβάζουμε! Το στέλναμε σε άλλα sites (Λακωνικά κυρίως).
Εκείνο το διάστημα, το ΔΣ ΑΠΟΕΛ (που ανήκε κι ο υποφαινόμενος) ίδρυσε ένα νέο χώρο. Το apoelclub.gr ήταν ο νέος χώρος (κι επίσημος, όπως μας δήλωσε το ΔΣ, δύο χρόνια μετά).

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ
Δυστυχώς, σήμερα δεν έχουμε τη βοήθεια που θα επιθυμούσαμε από το ΔΣ. Το apoel-molaoi.gr έχει φίλους και σήμερα που το βοηθούν. Στόχος των προσπαθειών μας το “ψηφιακό χειροκρότημα” στους αθλητές και τις αθλήτριες  που το έχουν ανάγκη κι η προβολή του ΑΠΟΕΛ και του αθλητισμού, ευρύτερα.
Από την άνοιξη του 2015, προσπαθούμε να ανεβάζουμε ότι δεν είχαμε προβάλει, αλλά κι ότι άλλο υπάρχει στο παλαιότερο site, το μεταφέρουμε εδώ, αλλά με τα νέα δεδομένα. Φτου κι απ’την αρχή, δηλαδή. Σας ζητάμε την υπομονή σας και την στήριξή σας, επειδή κάτι τέτοιο χρειάζεται αρκετούς μήνες για να ξαναστηθεί…

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Σπύρο για τη βοήθειά του, αλλά και το φίλο Βαγγέλη για τα ξενύχτια που έριξε.
Χρήστος Ζερβάκος.


ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. Κάθε παρατήρηση σας, αρνητική ή θετική, μας κάνει καλό για να συνεχίζουμε.
Αν θέλετε να μας στείλετε email επικοινωνήστε με το to-apoel@otenet.gr

2 Comments Showing 50 most recent
 1. Anna Sidiropoulou

  Καλησπέρα σας,

  Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιον και που μπορώ να επικοινωνήσω για κάποιες πληροφορίες που χρειάζομαι για το γήπεδο του μπάσκετ.
  Έχω ένα γκρουπ που θέλουν στις 5 ή 6 Νοεμβρίου, να κλείσουν κάποιες ώρες το γήπεδο ώστε να παίξουν μπάσκετ και τα κόστη.

  Σας ευχαριστώ πολύ.

  Kind Regards,

  Project Manager

 2. apoelmolaoi Post author

  Καλησπέρα σας και μας συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση.
  Επικοινωνήστε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλος Παιδείας & Αθλητισμού στο τηλ 2732360597, εφόσον δεν το έχετε πράξει ακόμα.

Leave a comment