Απόλυτα επιτυχημένο το 1ο τουρνουά “Χρήστος Σμυρναίος”

Αν κι ήταν η 1η φορά που διοργανώθηκε το τουρνουά βόλεϊ, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Το πάθος, η αγωνιστικότητα κι η συμμετοχή στο γήπεδο και την κερκίδα, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των διοργανωτών ΑΠΟΕΛ, Ε.Σ.ΠΕ.Πελοποννήσου, Δήμος Μονεμβασίας και Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το Σάββατο το γήπεδο ήταν κατάμεστο από 450 φίλους του βόλεϊ, του αθλητισμού και κυρίως του Χρήστου Σμυρναίου. Ιδιαίτερα οι άνθρωποι που ήμασταν δίπλα του τα 33 χρόνια προσφοράς του, στον αγαπημένο του σύλλογο ΑΠΟΕΛ, νιώσαμε την παρουσία του όταν αντικρίσαμε το πλήθος των ενθουσιασμένων παιδιών μέσα κι έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Ο Χρήστος ήταν εκεί! Τον είδαμε στην αγωνιστικότητα των αθλητικών του “τέκνων” που είχε περάσει μαζί τους τις τελευταίες του στιγμές στο γήπεδο, πριν 1 χρόνο, να μεταμορφώνονται σε “δουλευμένες” παίκτριες παρόλο που παρουσιάστηκαν σε αγώνα για 1η φορά στη ζωή τους! Τον είδαμε στο πάθος, τις φωνές και στα χαμόγελα των παιδιών, αλλά και των μεγαλύτερων, που έβαλαν όλους μας να συμμετέχουμε σε μια γιορτή χαράς κι όχι σε μια απλή επέτειο μνήμης.
Η 1η ημέρα του τουρνουά, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, περιλάμβανε:
Αγώνα Κορασίδων ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ – ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 3-2 σετ (εκτός επίσημου προγράμματος).
1ος ημιτελικός Παγκορασίδων ΑΕ ΦΑΡΙΔΟΣ – ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 0-3 σετ.
2ος ημιτελικός Παγκορασίδων ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ 3-2
Ακολούθησε η τιμητική εκδήλωση μνήμης για τον Χρήστο Σμυρναίο, που έκλεισε με το αφιερωματικό βίντεο και τα αποκαλυπτήρια της αθλητικής του εμφάνισης με το Νο 12, να κοσμεί την οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου Μολάων.
Τη 2η ημέρα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, οι αγώνες ήταν πρωινοί:
Μικρός τελικός: ΑΠΟΕΛ – ΑΕ ΦΑΡΙΔΟΣ 2-0
Μεγάλος τελικός: ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ – ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 0-3.
Οι Ναυπλιώτισσες λοιπόν, ήταν οι πρώτες νικήτριες του 1ου τουρνουά “ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ”, αλλά μοιράστηκαν μετάλλια στα παιδιά και τους προπονητές όλων των ομάδων.

#ΤουρνουάΧρήστοςΣμυρναίος