Ήταν κι ο Χρήστος εκεί…

Μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Σμυρναίου πραγματοποιήθηκε μετά τους αγώνες της πρώτης ημέρας του 1ου Τουρνουά “Χρήστος Σμυρναίος”.
Στο κατάμεστο γήπεδο, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Νικόλαος Χαραμής καλωσόρισε τους 450 φίλους!
Ακολούθησε εξιστόρηση της ζωής του Χρήστου από την πρόεδρο του Ν.Π. Δήμου Μονεμβασίας κα. Παναγιώτα Αλειφέρη, που αναφέρθηκε στην προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό της περιοχής, ακόμα κι από τα παιδικά του χρόνια.
Ο κ. Σταύρος Κουκάκης, πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μαζί με τον Γ.Γ. της, κ. Αθανάσιο Μακαρούνη, απένειμαν τα χάλκινα μετάλλια στο Παιδικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ.
Ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης κι ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Πελοποννήσου κ. Θεόδωρος Καννελόπουλος, πρόσφεραν τιμητικές πλακέτες στην ανηψιά και τη σύντροφο του Χρήστου, όπου ευχαρίστησαν παρευρισκόμενους και συντελεστές της διοργάνωσης του τουρνουά.
Ακολούθησε αφιερωματικό βίντεο σε γιγαντοοθόνη και τα αποκαλυπτήρια της στολής του Χρήστου με το Νο 12, που θα κοσμεί την οροφή του Κλειστού Μολάων για το οποίο αγωνίστηκε κι αυτός να πραγματοποιηθεί, για τουλάχιστον 2 δεκαετίες.