Εξαφανίστηκε ο “καλύτερος” κι ο “απροπόνητος” πήρε εισιτήριο για Α1!

Το ντέρμπυ της Τέντας δεν διεξήχθη τελικά. Όταν ο ΑΠΟΕΛ πανέτοιμος και πλήρης ετοίμαζε τσάντες για το ταξίδι στην Καλαμάτα, ο Άρις έκανε απέλπιδες προσπάθειες για να αναβληθεί το παιχνίδι. Τελικά, όταν όλοι είχαν μπει στ’ αυτοκίνητα, έγινε η τελευταία εισερχόμενη κλήση από τους διοργανωτές:

“ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Α1!”

Έτσι λοιπόν, χωρίς να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όπως ονειρευόμασταν, κερδίζοντας για 2η φορά (στο γήπεδο) τον Άρι, ξεκινάμε από σήμερα να οργανώνουμε πλάνα για τη μεγάλη κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Αυτή, που έχουμε να αγωνιστούμε από το 2008. Δηλαδή, πριν ακόμα ιδρυθεί ο σημερινός μας αντίπαλος, που έμεινε “πρωταθλητής” στις δηλώσεις, πως είναι πιο προπονημένη και καλύτερη ομάδα.
Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους αιτήματος τους για αναβολή την τελευταία στιγμή, αλλά οι Φίλοι του ΑΠΟΕΛ ευχόμαστε στον Αρι Καλαμάτας, καλή συνέχεια του χρόνου, με υγεία για όλους τους παίκτες του!
Πανηγυρισμοί για εμάς, δεν θα γίνουν πριν την προσεχή Τετάρτη. Η τελευταία αγωνιστική θα είναι πανηγυρική και για τις 2 Λακωνικές ομάδες, που θα αγωνίζονται στην Α1. Γεγονός που επαναλήφθηκε το 2007 και για τις 2 μαζί! Αλλά δεν έχει τελειώσει η υπόθεση τίτλου. Ο Λάκων Γυθείου έχει τον 1ο λόγο, αφού εφέτος στέφθηκε νικητής και στις τρεις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Τα σερί όμως είναι για να σπάνε. Ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει νίκη με 1 πόντο, που θα του δώσει τον τίτλο που του λείπει 26 χρόνια!

Την Τετάρτη 13/7 όλοι στο Κλειστό Μολάων!
Θα πανηγυρίσουμε, στη χειρότερη περίπτωση, την άνοδο της ομαδάρας μας!

Α2 ανδρών, τελευταία αγωνιστική Β’ φάσης πρωταθλήματος Α2 Ανδρών:
ΑΠΟΕΛ – ΑΓΟΝ ΛΑΚΩΝ, ώρα 19.00
Νωρίτερα, χειροκροτούμε την καλύτερη εφετινή ομάδα στο πρωτάθλημα Μίνι, αυτή του ΑΠΟΕΛ! Τελευταία αγωνιστική:
ΑΠΟΕΛ – ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ, ώρα 17.00
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ