Άσχημη Τετάρτη…

Με λίγες ελλείψεις ξεκίνησε τον αγώνα στην Αρεόπολη ο ΑΠΟΕΛ και με πολλές τον τελείωσε, απέναντι σε έναν δυνατό Λάκωνα Γυθείου, που “κένταγε” από τα 6,75 κι “έραβε” με τον Μπατσάκη κάτω από το καλάθι.
Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι στην Α’ περίοδο με τα 4/5 τρίποντα του Παπαδάκου και τον “γνώριμό” μας ψηλό του Γυθείου να κερδίζει τις μάχες στη ρακέτα. Το σκορ έφτασε πολύ γρήγορα στο 15-2! Όταν ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να βρίσκει “πατήματα”, ήρθε ο τραυματισμός του Μιχελάκου με διάστρεμμα και το έργο του Τύρκου στη ρακέτα, δυσκόλεψε κι άλλο. Με διπλό σκορ 44-22 οι ομάδες πήγαν στ’ αποδυτήρια.
Στην επιστροφή, ένας μικροτραυματισμός του Λάγγη, που τον έστειλε προληπτικά εκτός αγώνα, ήταν το “κερασάκι” στο σημερινό δύσκολο απόγευμα στην Αρεόπολη. Έτσι, χωρίς άγχος, αλλά με αρκετό ροτέισον κι από τις δύο ομάδες, φτάσαμε στο 80-43.

ΑΓΟΝΓ ΛΑΚΩΝ – ΑΠΟΕΛ 80-43
(Δεκάλ.: 25-8, 44-22, 58-34, 80-43)
Λάκων (Πρόκος):
Κοτμεζάκος 2, Μπουζέτος 8 (2τ), Καραβασίλης, Αποστολάκος 4, Παπαδάκος 28 (8τ), Μπραΐμης 2, Σ. Μπατσάκης 19 (1τ), Μαυροειδάκος, Κυριακουλέας 2, Φραγκιάς 13 (1τ), Μπουκουβάλας.
ΑΠΟΕΛ (Αγιονικολαΐτης):
Ευ. Κατσουρίνης, Πριφτάκης 7, Κ. Μπατσάκης 4, Μαμμάς, Μιχελάκος, Λάγγης 7 (1τ), Θ. Κατσουρίνης 18 (4τ), Λύρας, Τύρκος 7, Κοντοσταθάκος
.

Με την ήττα του αυτή, ο ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε την πρωτιά στον Λάκωνα, έχοντας κι οι δυο τους από μία ήττα. 2η συνεχόμενη δύσκολη αποστολή θα έχει το Σάββατο ο ΑΠΟΕΛ στην Πύλο. Με νίκη, θα εξακολουθήσει να κρατάει γερά την πρόκριση στην Α1. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη αγωνιστική στην Πύλο, ο Λάκων Γυθείου σημείωσε την 1η του ήττα εφέτος.