Φουλ για 1η θέση στον όμιλο!

Συνεχίζοντας το αήττητο σερί νικών, η παιδική ομάδα του ΑΠΟΕΛ νίκησε τους φιλοξενούμενους του Λάκωνα Γυθείου, που τελείωσαν τις εφετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις καταλαμβάνοντας την 3η θέση του Δ’ ομίλου, στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Αντίθετα, ο ΑΠΟΕΛ μένει να οριστικοποιήσει την πρωτιά και την πρόκριση στη Β’ φάση, την τελευταία αγωνιστική. Ο κρίσιμος αγώνας με τον Άρη Σκάλας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο Δ.Κ.Γ. Βλαχιώτη κι ώρα 5μμ.
Με το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ με 12-0 έδειξε τις διαθέσεις του και ποιος θα είναι ο νικητής. Όλα συνέχισαν καλά εκτός του, όχι πολύ σοβαρού, διαστρέμματος του Θεοδόση Κατσουρίνη στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου. Χρειάστηκαν οι βοήθειες όλων των παικτών από τις δύο ομάδες κι ακολούθησαν αξιόμαχες προσπάθειες, με τους φιλοξενούμενους στην τελευταία περίοδο να καταφέρουν να μειώσουν λίγο την ευρεία εις βάρος τους διαφορά.

ΑΠΟΕΛ – ΛΑΚΩΝ 69-44 (περίοδοι: 22-5, 17-9, 21-12, 9-18)

ΑΠΟΕΛ (προπ. Αθανασάκος):
Λύρας, Δ. Σταματάκος 3 (1), Γ. Σταματάκος 7 (1), Μπατσάκης 5, Τζάκας 3 (1), Τσάτουμας 6, Παπαδάκης 3, Ε. Κατσουρίνης 23 (1), Κουλέντης, Θ. Κατσουρίνης 16, Στάθης 3 (1), Βασίλεφ.

ΛΑΚΩΝ ΑΓΟΝ (προπ. Καλαποθαράκος):
Καλαγιάκος 3 (1), Ανδρικόπουλος 4, Μαυροειδάκος 5 (1), Κυριακουλέας 8, Γουδής 2, Ντερβάκος 7(1), Ρ. Μολλάνι, Λ. Μολλάνι, Π. Αλευρομάγειρος 4, Σ. Αλευρομάγειρος 2, Γατέας 7.