Τι τρέχει με το ταρτάν του Δ.Σταδίου Μολάων;

– Από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας μας ανακοινώθηκε πως σε μερικές ημέρες θα ανοίξουν οι ανοιχτοί χώροι άθλησης. Ισχύει το ίδιο και για το στάδιο Μολάων;

– 31-7-2019 δημοσιεύθηκε διαγωνισμός κατασκευής ΤΑΡΤΑΝ του Σταδίου Μολάων. Μεταξύ άλλων αναφέρονταν η προθεσμία εκτέλεσης του εντός 120 ημερών.

– 3-12-2019 εντοπίζουμε την κατακύρωση πρακτικών δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου με 294.271€ , σε κατασκευαστική εταιρία από την Αθήνα.

– 14-2-2020 ανακοίνωσε ο κ. Δήμαρχος την σύμβαση εκτέλεσης του έργου. Mάλιστα, τόνισε πως “η ανάδοχος εταιρία θα ξεκινήσει άμεσα την κατασκευή του“.
60 ημέρες από εκείνη την ημέρα των τελευταίων ήδη καθυστερημένων “υπογραφών”, φτάσαμε στο μισό διάστημα των 120 ημερών προθεσμίας εκτέλεσης του έργου.

– Στο διάστημα αυτό (καλοκαίρι 2019 έως τώρα), απαγορεύεται οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση, λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα. Σε λίγο κλείνουμε 1 έτος, καταγράφοντας ίσως, την μεγαλύτερη καθυστέρηση συντήρησης χλοοτάπητα στην Ελλάδα.

Η παράλληλη κατασκευή του ταρτάν ήταν αναμενόμενη. Εντούτοις, δεν έγινε καμία εργασία κι ούτε έγινε παράδοση του χλοοτάπητα.

Παραμένουμε ο μοναδικός Δήμος στη Λακωνία δίχως ένα ολοκληρωμένο Στάδιο με ταρτάν.
Θα χαθεί ΚΑΙ η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος με το Στάδιο να παραμένει κλειστό;
Επίσημο όργανο δεν είμαστε, αλλά ως φίλοι του ΑΠΟΕΛ, ζητάμε μια ενημέρωση. Λύστε μας απορίες σε ότι δεν έχουμε καταλάβει.
apoel-molaoi.gr