Ο ΑΠΟΕΛ στο “Hellas Gym for Life Challenge”!

Με τους αθλητές και αθλήτριες της Γ’ Κατηγορίας να δικαιώνουν το προσωνύμιο «Αστεράκια» και να χαρίζουν λάμψη με τα προγράμματά τους, ξεκίνησε την Παρασκευή (21/06) στο Γαλάτσι το διαγωνιστικό σκέλος της μεγάλης ετήσιας γιορτής της Γυμναστικής για Όλους, “Hellas Gym for Life Challenge”.

Συνολικά 35 ομάδες, αποτελούμενες από αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 12 ετών, ανέδειξαν την ομορφιά του αθλήματος και ένιωσαν πρωταγωνιστές ενός μοναδικού θεάματος, στο ταπί του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου του Γαλατσίου.

Νικήτρια της Γ’ Κατηγορίας αναδείχθηκε η ομάδα του συλλόγου Ρυθμός & Κίνηση Περάματος, χάρη στο εντυπωσιακό πρόγραμμά της με θέμα “Grease”.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν δύο ειδικές βραβεύσεις: Το «Βραβείο Ενδυμασίας» κέρδισε η ομάδα του Α.Σ. Αμαρουσίου με το πρόγραμμα “Safari”, ενώ το «Βραβείο Πολυπληθέστερης Ομάδας»απονεμήθηκε στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Περιστερίου Ειρήνη που εκτέλεσε το πρόγραμμα «Ζωή σε fast forward» έχοντας 54 κορίτσια στην σύνθεσή της.

Όλες οι συμμετέχουσες ομάδες κατέκτησαν μετάλλια για την συμμετοχή τους (13 χρυσά, 12 ασημένια, 10 χάλκινα), ενώ οι 13 «χρυσές» ομάδες κέρδισαν ταυτόχρονα το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο Γκαλά της Κυριακής (23/06), μαζί με τις αντίστοιχες κατόχους των χρυσών μεταλλίων από την Α’ και τη Β’ Κατηγορία που θα διεξαχθούν το Σάββατο (22/06).

Πηγή: ego-gymnastics.gr

Οι αθλήτριες του ΑΠΟΕΛ, ενθουσίασαν με το πρόγραμμα “Αν αγαπάς ένα λουλούδι… Μήνυμα ζωής από τον μικρό πρίγκηπα” κι έλαβαν χάλκινο μετάλιο!