Έκλεισε την αυλαία, κάνοντας το χρέος του

Αρκετά πιο άνετη νίκη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, πήρε ο ΑΠΟΕΛ σήμερα στο Κλειστό Μολάων, τελειώνοντας μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Παίζοντας το μπάσκετ που ξέρει, ο ΑΠΟΕΛ πήρε γρήγορα διαφορά. Στα μισά της 2ης περιόδου προηγούταν ήδη 37-15. Από εκεί, ο Θάνος Παπαδημητρίου άρχισε να χρησιμοποιεί παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές εφέτος, αλλά έχουν να δώσουν πολλά στο μέλλον…

Η ήττα αυτή των φιλοξενούμενων, τους στέλνει στην Α2 κατηγορία, έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στην Α1 αλλά και στη Γ’ εθνική. Διαψεύστηκαν οι διάφορες φήμες που είχαν γραφτεί, πως ο ΓΣ Μεσσήνης δεν θα ταξιδέψει στους Μολάους ή θα συμμετάσχει με εφήβους. Δεν ήταν πλήρης, αλλά ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα είχε περισσότερες ελλείψεις βασικών παικτών από τους Μεσσήνιους…
Αντίθετα, ο λακωνικός σύλλογος ισοβάθμησε στην τελική βαθμολογία στην 5η θέση, αλλά η διαφορά πόντων στα μεταξύ του παιχνίδια με Πελασγό και Πάνα, που ρίχνει τον ΑΠΟΕΛ στην 7η θέση. Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται τα 2 τελευταία ματς, που θα κρίνουν και τις τελικές θέσεις στην ουρά της Α1, όπου υποβιβάζονται μαζί με τον ΓΣ Μεσσήνης, ο Άρις, ο Πρωτέας κι ο ΣΚ Σπάρτη.

ΑΠΟΕΛ – ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 76-67
Δεκάλ. 19-13, 25-20, 15-10, 17-24.
ΑΠΟΕΛ: προπον. Θ. Παπαδημητρίου, Κ. Μπατσάκης 16 (2), Γ. Πριφτάκης 17 (4), Θ. Μαμμάς , Σ. Μαζαράκης, Β. Μπελεγρής, Η. Λύρας, Π. Ρήγας 17, Ευ. Κατσουρίνης 21, Δ. Σταματάκος 3 (1), Σ. Κότσαλης 2.
ΓΣ Μεσσήνης: προπ./αρχ. Μπακογιάννης 18, Δελφάκης 14 (1), Σικαλιάς, Δρακόπουλος 10 (1), Σαρρής 5 (1), Ζούμπερης 20
.