Μήπως χρειαζόμαστε κι ένα 2ο Κλειστό;…

Οι γεμάτες ώρες του Κλειστού γυμναστηρίου Μολάων, μας έφεραν στο μυαλό μια ευχή από τα παλιά χρόνια (2000).
Τότε λοιπόν, στη Σπάρτη, είχε γίνει μια επίσκεψη της υπεύθυνης Ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, όπου τη συναντήσαμε οι σύλλογοι Πετοσφαίρισης Λακωνίας κι ο πρόεδρος Ο.Ν.Α. Δήμου Σπάρτης, που έγινε δέκτης παραπόνων από τους εκπροσώπους σωματείων της Σπάρτης. Το μεγάλο παράπονο τους δεν ήταν άλλο από την έλλειψη ελεύθερων ωρών για προπονήσεις στο Κλειστό Σπάρτης. Κάπου εκεί ήρθε η σειρά μας να ενημερώσουμε για τα δικά μας προβλήματα.
Είπαμε λοιπόν πως: “Το πρόβλημά μας είναι η ζήλεια! Σας ζηλεύουμε για το πρόβλημά σας και λαχταρούμε να το αποκτήσουμε κι εμείς κάποια στιγμή!…”.
Οι παρευρισκόμενοι ξαφνικά έμειναν άλαλοι… Τι άλλο να πουν μετά από αυτό; Τους θυμίσαμε πως πριν μερικά χρόνια (από τότε) αυτοί προπονούνταν σαν εμάς στα ευάερα και τσιμεντένια γήπεδα…
Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, έφτασε και για εμάς αυτή η ώρα, του “ευχάριστου προβλήματος”, των ελεύθερων ωρών προπόνησης. Πάντα τέτοια προβλήματα να ‘χουμε!
Φυσικά, να σας υπενθυμίσουμε πως χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μολάων, όπως και του Δημ. Σταδίου Μολάων δεν κάνει μόνο ο ΑΠΟΕΛ. Εδώ μπορείτε να δείτε τις …22 (!) προπονήσεις του συλλόγου μας: