Κληρώνει η Α1

Η κλήρωση των αγώνων της Α1 καλαθοσφαίρισης της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 κι ώρα 12:00. Θα μεταδοθεί διαδικτυακά με live-streaming, μέσω της ιστοσελίδας, της εφημερίδας ΄΄ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ΄΄. Στο apoel-molaoi.gr θα υπάρχει υπερσύνδεσμος της μετάδοσης, τη Δευτέρα το πρωί.
Η Έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022.
Οι ομάδες:
1)Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ,
2)Α.Ε.Π.Σ. ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,
3)Α.Π.Ο.Ε.Λ.
4)Α.Π.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ,
5)Α.Σ. ΠΑΝΑΣ ΚΑΡΔΑΡΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ,
6)Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ,
7)Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ,
8)Κ.Ο.Μ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ,
9)ΛΑΚΩΝΑΣ Α.Γ.Ο.Ν.Γ.,
10)Σ.Ε.Φ.Α. Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,
11)Σ.Κ. ΣΠΑΡΤΗ,
12)ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
Θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις.
Α’ Φάση: Περιλαμβάνει 22 αγωνιστικές. Στη Β΄ ΦΑΣΗ του Πρωταθλήματος μεταφέρονται τα αποτελέσματα των αγώνων της Α΄ ΦΑΣΗΣ.
Β’ Φάση PLAY-OFF: Οι τέσσερις πρώτες ομάδες σύμφωνα με την κατάταξη της Α΄ ΦΑΣΗΣ, θα συναντηθούν με το σύστημα 1-4 και 2-3.
Νικήτριες των ημιτελικών αγώνων, θα θεωρούνται οι ομάδες που θα πετύχουν τρεις νίκες και θα αναμετρηθούν στους τελικούς (3 νίκες) του πρωταθλήματος. Η νικήτρια των τελικών θα αναδειχθεί Πρωταθλήτρια και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2023-24.
Β΄ Φάση -PLAY-OUT:
Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες σύμφωνα με την κατάταξη της Α΄ Φάσης (9η, 10η, 11η, 12η) θα συναντηθούν μεταξύ τους σε αγώνες PLAY-OUT η 9η με τη 12η κι η 10η με την 11η.
Νικήτριες των ημιτελικών αγώνων των PLAY-OUT, θα θεωρούνται οι ομάδες που θα πετύχουν τρεις νίκες.
Οι νικήτριες ομάδες των ημιτελικών, παραμένουν στην Α1 Κατηγορία και θα παίξουν σε μονό αγώνα, με κλήρωση έδρας για την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος.
Οι ηττημένες ομάδες των ημιτελικών υποβιβάζονται στην Α2΄ Κατηγορία και θα παίξουν σε μονό αγώνα με κλήρωση έδρας, για την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος.

Κατεβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ.