Live και φωτορεπορτάζ …για πάρτη μας

Μία ημέρα έμεινε με έναν αγώνα στους Μολάους (αντί για δύο που έγραφε η προκήρυξη) κι έναν στο Βλαχιώτη. Όπως και να `χει ελπίζω οι Λάκωνες φίλοι του αθλητισμού, να τιμήσουν και στο τέλος της τη διοργάνωση και να τη χαρούν. Αυτό που διεξάγεται στην πόλη μας, ήταν μια ευκαιρία να απολαύσουμε ποιοτικό και θεαματικό Βόλει.
Μετρώντας τα λόγια μου, ως διαχειριστής του apoel-molaoi.gr, θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια στους παρακάτω.
– Στις παίκτριες που συμμετείχαν πειθαρχημένα δίχως κανένα παρατράγουδο και τα έδωσαν όλα. Να μας ξανάρθετε κορίτσια, όλες. Σας ευχαριστούμε!
– Στους ανθρώπους της ΕΣΠΕΠ και ΕΟΠΕ. Από την ίδρυσή τους, δεν είχαν έρθει ποτέ στους Μολάους (κανείς) τόσα χρόνια για να δουν σε τι συνθήκες προπονούμαστε, αλλά ήρθαν τώρα κι ήρθαν καλά! Ευχαριστούμε που προτείνατε/φέρατε τη διοργάνωση στους Μολάους και προσμένουμε κι άλλα από εσάς. Την επόμενη φορά, που θα υπάρχει σίγουρα “επόμενη”, εύχομαι να μην μπερδευτεί πάλι ο κόσμος με τις αλλαγές στις ώρες γιατί συνάντησα πολλούς να σταματούν στο γήπεδο ενώ οι αγώνες είχαν τελειώσει.
– Στο Δήμο Μονεμβασίας που έχει ορίσει αυτόν που πρέπει στα θέματα αθλητισμού. Βελτίωση χρειάζεται στο θέμα της προβολής. Βαρεθήκαμε ν’ακούμε το “δεν το ‘ξερα…”
Τέλος, υπάρχουν κι άλλοι που αξίζουν συγχαρητήρια, όπως οι εθελόντριες κι εθελοντές περιμετρικά του γηπέδου οι παράγοντες ή οι γονείς που ψάχνουν ποιες τσέπες δεν έχουν αδειάσει ακόμα ώστε να ταξιδέψουν οι αθλήτριες, αλλά και σε όσους ήρθαν και πρότειναν τη διοργάνωση.

Το αρνητικά μικρά κι ασήμαντα που δε θα αναφερθούν μιας και δεν έχει ξαναγίνει τέτοια οργάνωση, ειδικά σε γήπεδο που ακόμα και το ίδιο δεν έχει καν οργανωθεί καλά καλά. Αυτό όμως που δε μπορούμε να μην αναφέρουμε, ήταν η επιλεκτική προβολή των Δήμων Ευρώτα και Μονεμβασίας. Πολλοί φίλαθλοι στο Βλαχιώτη δε γνώριζαν πως γίνονταν αγώνες στους Μολάους κι ακόμα περισσότεροι των Μολάων αγνοούσαν την ύπαρξη του 3ου ομίλου στο Βλαχιώτη! Αν δεν ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα, κανείς Έλληνας δε θα ησυχάσει; Και μην ακούσω στο μέλλον για “συνεργασία Δήμων…” γιατί η πρώτη ντομάτα από τα χέρια μου θα φύγει.

Το apoel-molaoi.gr θέλει να ευχαριστήσει τους χιλιάδες επισκέπτες του (το 3ήμερο) και τους ενημερώνει πως δε θα υπάρξει άλλη ζωντανή ενημέρωση. Θα βρεθούμε και στους δύο ημιτελικούς, αλλά αυτή τη φορά θα τους απολαύσουμε οι ίδιοι χωρίς να κοιτάμε αποκλειστικά κανένα πληκτρολόγιο. Ειδικά για τους γονείς των αθλητριών, των τεσσάρων ομάδων των ημιτελικών, μία “συγνώμη”. Επιφυλασσόμαστε με φωτορεπορτάζ, αλλά την Τρίτη 5 Μαΐου.
Ο λόγος; Πολλοί, αλλά ένας με πείραξε περισσότερο. Όταν λοιπόν, ένα μέρος της αθλητικά “άγωνης γραμμής” όπως είναι ο τόπος μου, χρειάζεται βοήθεια να ορθοποδήσει, να ανέβει ψηλά κι όχι να απαξιωθεί, εγώ, το 2006 έκρινα πως χρειάζεται μία ιστοσελίδα για εκτός ποδοσφαίρου (είναι αλήθεια) ενημέρωση, η οποία ήταν ανύπαρκτη τότε. Παράλληλα έκρινα πως θα βοηθούσα και τον αγαπημένο Λακωνικό σύλλογό μου, τον ΑΠΟΕΛ. Οικονομικό κέρδος κανένα, φυσικά. Τότε λοιπόν το επίσημο site της ΕΟΠΕ, παρείχε μέρος για προβολή ιστοσελίδων σωματείων Πετοσφαίρισης. Είχα στείλει επανειλημμένως το site του ΑΠΟΕΛ που ποτέ δε μπήκε μαζί με τα υπόλοιπα. Τώρα, αυτός που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας και πιθανώς πληρώνεται, το 3ήμερο αυτό λαμβάνει από το apoel-molaoi.gr τα πάντα που αφορούν τη διοργάνωση για τους ομίλους 3, 4 και 5, αλλά εκτός από το να μη μας αναφέρει ποτέ,  παίρνει φωτογραφίες κι αποκόπτει τη λεζάντα μας πάνω από αυτές.
Σας πληροφορώ πως χρόνια τώρα, όχι μόνο έχω δώσει το “ελεύθερο” στα τοπικά ΜΜΕ να παίρνουν ότι νέο επιθυμούν από το apoel-molaoi.gr, αλλά τους τα στέλνω κι εγώ ο ίδιος! Το site μας άλλωστε, δεν αποσκοπεί στο οικονομικό κέρδος, αλλά στην προβολή του συλλόγου και γενικότερα του αθλητισμού. Ποιος  δεν επιθυμεί την προβολή μας εκτός από τη διαχείριση του site της ΕΟΠΕ; Ευτυχώς ακόμα δεν έχω γνωρίσει άλλον.
Αγαπητέ, θα περιμένεις την Τρίτη για φωτογραφίες. Μέχρι τότε πάρε αυτή αλλά βγάλε τη λεζάντα μας πριν την αναδημοσίευση σου.Monkey-PC
Υ.Γ. Όλες, οι ιδιωτικές/κερδοσκοπικές ή μη, ιστοσελίδες, έχουν το δικαίωμα κι από εμάς, να αφαιρούν οποιαδήποτε λεζάντα μας πάνω από φωτογραφίες δικές μας, γι’αυτό και την τοποθετούμε χαμηλά. Άλλα είναι που μας ενοχλούν, είπαμε…

Χ.Ζ.