Μάλλον ο Ισπανός πρόεδρος, ήταν “ΑΠΟΕΛ”

Ο προπονητής ποδοσφαίρου απολύθηκε επειδή νίκησε 25-0! Νομίζετε πως η κίνηση αυτή δεν έχει σχέση με τον ΑΠΟΕΛ; Μπορεί και να έχετε δίκαιο. Ποτέ δεν έχει απολυθεί προπονητής γι’ αυτό τον λόγο, γιατί απλά ο ΑΠΟΕΛ σέβεται πάντα τον αντίπαλο, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Κανένας παράγοντας του Λακωνικού αυτού σωματείου, δεν θα άφηνε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ!Ευτυχώς το ίδιο συμβαίνει και στα περισσότερα Λακωνικά σωματεία. Όχι όμως σε όλα. Έτσι;…

Αναλυτικά, η δημοσίευση που είδαμε στο enikos.gr :
Αυτό κι αν είναι ανήκουστο! Προπονητής ομάδας παίδων στην Ισπανία απολύθηκε μετά από τη νίκη με το… εξωπραγματικό 25-0! Η διοίκηση του συλλόγου, όμως, θεώρησε ότι το εύρος της επιτυχίας ήταν αντίθετο με το πνεύμα του αγώνα κι έτσι απέλυσε τον προπονητή!
Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιουνίου, όταν ο τεχνικός της Σεράνος Β΄ U11 έμεινε άνεργος μετά τη νίκη επί της Μπενισάλαπ Γ (με έδρα τη Βαλένθια). Όπως εξήγησε ο άνθρωπος που «τρέχει» το σωματείο, Πάμπλο Αλκάιντε «…πιστεύουμε στην ενθάρρυνση του σεβασμού των αντιπάλων. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, αποφασίσαμε ότι ο προπονητής θα έπρεπε να φύγει.»
Ισπανική εφημερίδα μετά το γεγονός αυτό δημοσίευσε σχόλια του δικηγόρου του προπονητή, ο οποίος επέμενε ότι ο πελάτης του δεν «έσπρωξε» τους παίκτες του για να πετύχουν όσα περισσότερα γκολ μπορούσαν. Αντιθέτως, το μόνο που τους παρότρυνε ήταν να «πιέσουν μόνο στο δικό τους μισό του γηπέδου», στον αγώνα 8Χ8, αλλά η αντίπαλη ομάδα «συνέχιζε να επιτίθεται με αποτέλεσμα να αφήνει πολλά κενά στην άμυνά της», τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του τεχνικού.
Ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν για την Μπενισάλαπ Γ, η οποία τερμάτισε στην τελευταία θέση της κατάταξης χωρίς κανένα βαθμό και 247 γκολ παθητικό στα 30 ματς που έδωσε!

Προπονητής παιδικής ομάδας απολύθηκε μετά από νίκη 25-0 Όπως μετέδωσε η «El Pais» τέτοιες καταστάσεις στη βαθμολογία δεν είναι πρωτόγνωρες σε αυτές τις μικρές κατηγορίες, ωστόσο, αρκετοί σύλλογοι σταματούν το μέτρημα όταν πετυχαίνουν περισσότερα από 10 γκολ.
Οι τελευταίες οδηγίες της FA στους προπονητές των ομάδων παίδων, που ανακοινώθηκαν το 2012, έχουν σχεδιαστεί για να «αμφισβητούν τη νίκη με κάθε κόστος, η οποία πνίγει την βελτίωση και την απόλαυση του αθλήματος για τους νεαρούς παίκτες».