Ήταν ο 1ος Διεθνής, ο πιο μεγάλος αγώνας στο Κλειστό μας!

Πρωτόγνωρο θέαμα για την πόλη των Μολάων, απόλαυσαν οι 400 τυχεροί θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό μας. Εντάξει, αυτή τη φορά χρειάστηκαν μόνο 3 σετ για να κερδίσει η Ρουμανία την Εθνική μας, με ανατροπή του σκορ στα 2 τελευταία σετ. Καλά τα στατιστικά, οι πόντοι και τα συμπεράσματα που έβγαλε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής κ. Ρούσης. Από απόψε οι πόντοι των παικτριών κι οι κριτικές, έχουν κατακλήσει τα αθλητικά σάιτ και τις εφημερίδες της χώρας.
Εμείς όμως είμαστε το apoel-molaoi.gr που ναι μεν έχουμε κρίση (έχουμε;…), αλλά παρά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας, ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ! Εμείς θα προσπαθούμε να μοιραστούμε με όλους εσάς, τους κατοίκους της περιοχής που δεν καταφέρατε να δώσετε το παρόν στο γήπεδο, ότι είδαμε και νοιώσαμε, στους Μολάους. Στο γήπεδό μας!
Νιώσαμε συγκίνηση από τον πρώτο πόντο. Εκεί που αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε πως όντως, αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικότητα. ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ! Το ζήσαμε και δεν χορτάσαμε. Θέλουμε κι άλλα!
Για την ιστορία, ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 0-3
Τα σετ: 21-25, 19-25, 23-25

Χαρήκαμε πολύ όταν είδαμε δεκάδες παιδιά να ζητούν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τις παίκτριες της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και της Ρουμανίας, κυρίως από συμπατριώτες τους. Αυτό είναι η χαρά του αθλητισμού. Τα παιδιά διεκδίκησαν λίγα δευτερόλεπτα μαζί με τις υπέροχες αυτές πετοσφαιρίστριες που άνοιξαν τις αγκαλιές τους στα παιδιά. Πιστεύουμε να το πρόσεξαν οι διοικούντες αθλητικών σωματείων των Μολάων, που έχουν στερήσει από τα παιδιά την χαρά της παρουσίας τους σε μεγάλους αγώνες. Ευτυχώς όμως “ήρθε το βουνό στον Μωάμεθ”
Μπράβο στον Δήμο Μονεμβασίας για αυτή την πρωτοβουλία φιλοξενείας, αλλά μεγαλύτερο “μπράβο” στον Δήμο Ευρώτα, που αν δεν ήταν αυτός, δεν…
Ας μιλήσουν οι εικόνες…


Βίντεο σε λίγο…

Kι εδώ η ζωντανή μετάδοση από το krokees.gr :