4 αγωνιστικές, 16 “τελικοί” !

Άλλο ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα του Β’ ομίλου κι εφέτος. Η μόνη διαφορά με το περυσινό, είναι πως αυτή τη φορά το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στη μάχη της παραμονής, αφού ο Λακωνικός έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου. Ενδιαφέρον υπάρχει βέβαια και για την προνομιούχο 2η θέση. Εκεί, οι Λύκοι βρίσκονται μόνοι τους, χωρίς όμως να έχουν, ούτε αυτοί, εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους!!… Ελπίδες για την 2η θέση, υπάρχουν ακόμα και για τον “τελευταίο” ΑΠΟΕΛ! Και τα 2 τελευταία σενάρια, φυσικά κι είναι τα πιο απίθανα, αλλά είναι υπαρκτά και δείχνουν το μέγεθος του ανταγωνισμού.

Την 10η αγωνιστική ημέρα 3 ομάδες παρουσίασαν τις αδυναμίες τους. Αστήρ Βλαχιώτη, Άρης Σκάλας και Φιλαθλητικός, δέχθηκαν “καθαρές” ήττες από ομάδες που παραμένουν υποψήφιες για υποβιβασμό.
ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΠΟΕΛ 63-45
Με 8-0 σερί έπιασαν στον ύπνο τον ΑΠΟΕΛ οι Σπαρτιάτες κι αμέσως όμως απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με 12 σερί πόντους, πηγαίνοντας το σκορ σε 8-12! Η συνέχεια βρήκε τις ομάδες κοντά στο σκορ, μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια. Οι επόμενες 2 περίοδοι, ανήκαν στους γηπεδούχους.
Η αλήθεια είναι πως μια νίκη του ΑΠΟΕΛ θα ήταν πολύ σημαντική. Η ήττα όμως, από την αήττητη ομάδα της κατηγορίας, ήταν αυτό που λέμε “μες στο πρόγραμμα”.

ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 56-35
Ανέλπιστα άνετη νίκη πήραν οι γηπεδούχοι, απέναντι σε έναν Φιλαθλητικό δίχως επιθετικές λύσεις, ιδιαίτερα όταν τραυματίστηκε ο Ρετσινάς, τη στιγμή που ο οι Σπαρτιάτες διεκδικούσαν ακόμα τη νίκη.

ΛΥΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 94-58
Οι Λύκοι καλύτεροι πήραν άνετη νίκη, έχοντας για μια ακόμη φορά “διάρκεια”, αυξάνοντας τη διαφορά στο τελευταίο μισό του αγώνα. Την τελευταία περίοδο μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να έχουν παραδοθεί σημειώνοντας μόλις 7 πόντους, ενώ δέχτηκαν 23.

Χωρίς επιστροφές ο Αστέρας, στο τέλος…

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ – ΛΑΚΩΝ 52-64
Κρίσιμος αγώνας και για τους δύο, με έναν όμως πρωταγωνιστή. Οι Γυθειάτες πήραν εύκολη νίκη απέναντι στον αποσυντονισμένο Άρη. Στη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν μεγαλύτερες διαφορές από τους 12 πόντους του τελικού σκορ.

Επόμενη αγωνιστική:

ΛΥΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ Σάββατο 18/2 ΔΓ ΣΠΑΡΤΗΣ 16:00
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΚΩΝ. ΚΡΟΝΟΣ Σάββατο 18/2 ΔΓ ΣΠΑΡΤΗΣ 20:00
ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ Κυριακή 19/2 ΔΓ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 16:00
ΑΠΟΕΛ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ Κυριακή 19/2 ΔΓ ΜΟΛΑΩΝ 18:30
Όλοι να είστε εκεί!