Άξιζαν κάτι καλύτερο!

Το νέο πρωτάθλημα Κορασίδων ξεκίνησε σήμερα. Όπως τις τελευταίες χρονιές, έτσι κι εφέτος, ο Σπαρτιατικός δικαίως προβάλει σαν το μεγάλο φαβορί, πράγμα που απέδειξε απόψε στους Μολάους. Εκεί όμως, που αντίκρυσε έναν διαφορετικό από τις άλλες χρονιές, ΑΠΟΕΛ.
Το θέαμα ξεκίνησε από νωρίς με δυνατές επιθέσεις κι άμυνες από τα κορίτσια του ΑΠΟΕΛ, που τα έδιναν όλα. Αυτά μέχρι το 20-12. Εκεί που το 1ο σετ ήταν “δικό τους”, ξαφνικά έμειναν από ψυχή κι αποτελεσματικότητα στις επιθέσεις τους, πράγμα που εκμεταλλεύθηκαν οι Σπαρτιάτισσες και πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο 22-23 και στη συνέχεια κατέκτησαν ένα συναρπαστικό σετ με 24-26.
Τα δύο επόμενα σετ ήταν επίσης “γεμάτα”, παρουσιάζοντας ομοιότητες στην αρχή και στο τέλος τους, αφού ο ΑΠΟΕΛ πάντα ξεκινούσε δυνατά, με τον Σπαρτιατικό να κατακτά τα σετ.

ΑΠΟΕΛ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 0-3 (24-26, 22-25, 17-25).
ΑΠΟΕΛ (Σμυρναίος):
Μάρθα Λιάδη, Ελένη Λαμπριανίδη, κωνσταντίνα Πούλου, Κατερίνα Σταθάκη, Βασιλική Γρυπιώτη, Σαβίνα Αβδούλου, Αναστασία Μανίκη, Πηνελόπη Γρυπιώτη και Ανδρονίκη Λύρα.
Σπαρτιατικός (Βαρζακάκος):
Ευσταθία Βενιζέλου, Ζαχαρένια Κολοβού, Αλεξάνδρα Δαλιάνη, Αθανασία Τσεμπελή, Δανάη Κουτσοβίτη, Σταφανία Νίκα, Αικατερίνη Μπαρτάια, Μαρία Κοντοέ, Ιωάννα Θεοφιλάκου και Ηλιάνα Δαλιάνη.

burst

burst


Στην Σπάρτη παράλληλα, διεξάγονταν ο αγώνας ΑΕ ΦΑΡΙΔΟΣ – ΛΥΚΑΙΑ. Εκεί οι Λάκαινες βρέθηκαν να χάνουν από τις Μεγαλοπουλιώτισσες 0-2, αλλά μετά από 5 συναρπαστικά σετ, ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ, κατάφεραν να νικήσουν με 3-2 !

Αυτή την ώρα διεξάγεται κι ο 3ος αγώνας του ομίλου με Τριπολιτσιώτικο ντέρμπυ, ξανά, έπειτα από δεκαετίες!  ΑΣΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ.