Τις “Αποελίτσες” μας θα τις προβάλουμε κι ας μη θέλει το Δ.Σ.

Το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε μια ιστορική κίνηση για τον ΑΠΟΕΛ. Ιδρύθηκε τμήμα ρυθμικής, με γυμνάστηριες τις κ.κ. Εύα Παπαδημητρίου και Κρυσταλία Κυζηρίδου. Ήταν προσπάθεια που απέδωσε καρπούς κι έφτασε η ώρα που τα παιδιά της περιοχής των Μολάων, θα επιδείξουν τα προγράμματά τους μπροστά στο κοινό!
Την Κυριακή λοιπόν, στις 26 Ιουνίου, το βράδυ στις 8μμ, θα έχετε τη μία και μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε τι μπορούν να κάνουν οι πιο μικρές Αποελίτσες όχι μόνο με μπάλα, αλλά με κορδέλα και στεφάνι. Μη λείψει κανείς!
Και κάτι άλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ… Συναντήσαμε σήμερα στο διαδίκτυο, σε 3 Λακωνικές ιστοσελίδες, μία πρόσκληση (καρμπόν) που αφορά την εκδήλωση, που μάλιστα μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε “Τη δύναμη της φύσης”. Από εκεί την είδαμε και σας ενημερώνουμε, δίχως να την κοινοποιήσουμε (από το “κοινότοπος“) κι εμείς όπως ακριβώς και “κοινότυπα” αναφέρεται η πρόσκληση.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ πως, ο ΑΠΟΕΛ ήταν μεγάλος και γίνεται μεγαλύτερος. Δεν είναι κάτι μικρό, ασήμαντο κι ουδέτερο. Δεν είναι “το” ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, αλλά Όμιλος!
Η ιστοσελίδα ΦΙΛΩΝ του ΑΠΟΕΛ θα υπάρχει για να ενημερώνει, αλλά κυρίως να προβάλει τους αθλητές και τις αθλήτριές του κι ας συνεχίσει να επικρατεί η “επιλεκτική” ενημέρωση από το ΔΣ ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε, συνεχίζει χωρίς να δίνει την απαιτούμενη σημασία στο θέμα “προβολής του ΑΠΟΕΛ”, παρα μόνο σε ελάχιστες κι επιλεκτικές περιπτώσεις. Κανένα δελτίο τύπου του ΔΣ ΑΠΟΕΛ, δεν μας έχει αποσταλεί, τουλάχιστον τα 3 τελευταία χρόνια.
Το apoel-molaoi.gr την Κυριακή θα είναι πάλι στο Κλειστό μας, θα σας δώσει εικόνες από αυτή τη γιορτή, δίχως όμως να αναρτήσει στο facebook φωτογραφίες από τα γλυκά πρόσωπα των παιδιών. Ξαναλέμε, πως πρόσωπα μικρών αθλητών/τριών, προβάλλονται προσεκτικά μόνο στην ιστοσελίδα μας και σε χαμηλή ανάλυση. Απαγορεύουμε να αναρτούνται, τέτοιων ηλικιών,  φωτογραφίες μας στο fb, όπου εκεί γίνονται όλες κτήση του, δια παντός.