Μεταγραφές μεγατόνων, στο Βόλεϊ!

Από σήμερα 25 Ιανουαρίου 2016, τη στιγμή που η μονοκρατορία του  Ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνει να δημιουργείται και στο μπάσκετ, από τον Ολυμπιακό, εκεί ακριβώς, ο ΤΑΚ ΠΑΟΚ έρχεται να ταράξει τα νερά του Βόλεϊ! Οι δύο σημερινές μεταγραφές που ανακοίνωσε, με έκαναν να προσπαθήσω να θυμηθώ, στο παρελθόν του Ελληνικού Βόλεϊ αν είχαν συμβεί πιο ισχυρές. Όχι, δε νομίζω πως ούτε ο ερχωμός του Μπενγκτ Γκούσταφσον στον Πειραιά το 1988, με είχε ταρακουνήσει τόσο.
Από την Τετάρτη το βράδυ λοιπόν, ο “4ος” ΠΑΟΚ, θα συμπεριλάβει στο ρόστερ του, τους Αμερικάνους David Lee και Jayson Jablonsky! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το ίνδαλμα αρκετών φίλων του Βόλεϊ, ο David Lee, θα παίξει στα Ελληνικά γήπεδα. Μαζί του, ο Jayson Jablonsky, έρχεται από την Ιαπωνία, εκεί που εφέτος κατέκτησε παγκόσμιο τίτλο.
Κι οι δυο τους στο World League του 2014, σήκωσαν το τρόπαιο, με τον Lee μάλιστα, να σηκώνει και το βραβείο του καλύτερου μπλοκέρ. To 2008 στο Πεκίνο, στέφθηκαν Χρυσοί Ολυμπιονίκες με την ομάδα των Η.Π.Α.
Εκεί, ο Lee είχε πρωταγωνιστικό ρόλο κι ήταν αρχηγός στην ομάδα, όπου την υπηρετεί και σήμερα από το 2003! Γνωστός μπλοκέρ, που όταν αμύνεται μπροστά, οι αντίπαλοι στήνουν το παιχνίδι τους με στόχο να τον αποφύγουν. Όταν δε, επιτίθεται, η μπάλα περνά πάνω από το αντίπαλο μπλοκ! Ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ θα είναι καθοριστικός ύστερα από τις απώλειες των Παντακίδη και Γκεοργκίεφ. Σήμερα που βλέπουμε τα αντίπαλα μπλοκ του ΠΑΟΚ να στήνονται μπροστά στους Σεπέδα και Χιμένες, ο Lee σίγουρα θα το σταματήσει αυτό, ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες.
Ο Jayson Jablonsky, είναι γνώριμος ακραίος στους Έλληνες και κυρίως στον Ελληνοσουηδό προπονητή του ΠΑΟΚ, που μαζί του είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, το 2011. Το 2007-08 ο τότε 22χρονος Jayson Jablonsky, είχε αγωνιστεί με την ΑΕΚ!
Την Τετάρτη έρχονται στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς όμως μετά από τον αγώνα με την Τουρ, τελευταίο του ΠΑΟΚ στο Champions League.

Που σηκώνεται ρε παιδιά;;;;;;;;;