Νέα νίκη του ΑΠΟΕΛ

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ – ΑΠΟΕΛ 56-66
Κυριακή 28/2, Βλαχιώτη, ώρα 18:00, Β’ κατ. ΜΠΑΣΚΕΤ
Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο ΑΠΟΕΛ, απόψε στο Βλαχιώτη. Όσο ήρεμα ξεκίνησε, έτσι και τελείωσε, παρά τις εναλλαγές του σκορ και τα 48 φάουλ (!), δεν υπήρχαν σοβαρές διαμαρτυρίες σε Δούβρη και Καρδάρα που πραγματοποίησαν καλή διατησία.  Καλός αγώνας με  όμορφες φάσεις. Είδαμε τον  Άρης Σκάλας να προσπαθεί να εκτελεί μέσα από τη ρακέτα κι ήταν κακός στην περιφέρεια. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε διπρόσωπος στην άμυνα. Δηλαδή, υπήρχαν στιγμές χαλαρότητας κι απροσεξίας, γεγονός που εκμεταλλευόταν ο Άρης κάνοντας 2-3 φορές σερί 7 και 8 πόντων. Εκεί ξυπνούσε το ζον πρες του ΑΠΟΕΛ που αποσυντόνιζε τελείως τους γηπεδούχους.
Με την έναρξη του ημιχρόνου το 31-26 υπέρ των γηπεδούχων, μετατράπηκε σε 32-39. Από εκεί κι έπειτα, τα τελευταία 15΄, ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε προβάδισμα 7 έως 11 πόντων. Παρόλο που ήταν καθαρά ανώτερος μετά το ημίχρονο, εντοπίστηκε πρόβλημα έλλειψης 2ου ψηλού ή αλληλοκάλυψης στη ρακέτα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι με τον Γιαννακάκο. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κοντοσταθάκος, Καραβίτης, Μαζαράκης αλλά κι ο Τσορομώκος που έκανε δυνατή επιστροφή, χωρίς όμως να λείψουν οι ενοχλήσεις στο μηρό του.
Η ουσία είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δείχνει μέρα με την ημέρα πιο ικανός να “γυρίζει” παιχνίδια.
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Τσεμπελής): Ποντικόγιαννης 8, Μπουφίδης 9, Ρόντος, Γρυπιώτης, Παπαδάκης 9, Δρίβας 4, Κοτσώνας 5, Κ. Κούτουλας 2, Γιαννακάκος 19.
ΑΠΟΕΛ (Αθανασάκος): Σταθάκης, Πριφτάκης 2, Ντανάκας 9, Μαζαράκης 6, Γ. Σταματάκος 2, Τσορομώκος 10 (1τρ), Μπατσάκης 8, Καραβίτης 17 (3τρ), Κοντοσταθάκος 12.

Η υπόλοιπη 10η αγωνιστική, στον Β΄όμιλο:
Σήμερα, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΣ 67-60
Τεράστια νίκη για τα Σπαρτιατόπουλα, στην παράταση !!
Εχθές Σάββατο: ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΑΦΝΙΟΥ 63-40 και στους Μολάους ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΑΣΤΗΡ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 89-72

Βαθμολογία
pano VLAXIOTI

Ροή αγώνα (ζωντανά):

1ο δεκάλεπτο: ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ – ΑΠΟΕΛ 20-15
Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε με τους Σταματακο, Ντανακα, Πριφτακη, Κοντοσταθακο και Μπατσακη. Συμμετείχαν κι οι Καραβίτης, Μαζαρακης αλλά κι ο Τσορομώκος που επανήλθε! Στους απόντες τραυματίες προστέθηκε σήμερα κι ο Σόβολος που αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι.

2η περίοδος: 31-26
Ενα ήρεμο αλλά ενδιαφέρον ματς, με σκαμπανεβάσματα του σκορ. Ελαφρύς δείχνει ο τραυματισμός του Μαζαράκη.
100 περίπου φίλαθλοι στο κλειστό του Βλαχιωτη.

13-1 σερί του ΑΠΟΕΛ στα μισά του 3ου δεκαλέπτου. Όταν παίζει άμυνα σε όλο το γήπεδο ο ΑΠΟΕΛ γυρίζει παιχνίδια.
3η περίοδος: 42-47

Τέλος με νίκη! ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ – ΑΠΟΕΛ 56-66