Προβιβάστηκαν στην Α1 και …θα διδάξουν.

Τριπλό κι ενδιαφέρον δελτίο τύπου από το Σύνδεσμο Διαιτητών.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, μετα και την ανακοίνωση των αξιολογήσεων των διαιτητών εθνικών κατηγοριών, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους κ.κ. Κυριακόπουλο Ιωάννη και Μαγκαφά Παναγιώτη για την άνοδο τους στην Α1 και Β εθνική κατηγορία αντίστοιχα. Ευχόμαστε στους δυο συναδέλφους καλές διαιτησίες  και εις ανώτερα.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου σας ενημερώνει για την απόφαση του να λειτουργήσει σχολή διαιτησίας τα μαθήματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις 15 Φεβρουαρίου 2016. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την προσεχή Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Τα μαθήματα της σχόλης θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συνδέσμου (ΜΑΙΖΩΝΟΣ 57 & ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ) και είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν έκτος από τους συμμετέχοντες όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τον κανονισμό διαιτησίας.
Υπεύθυνοι της νέας σχολής ορίζονται οι κ.κ.:
Κυριακόπουλος Ιωάννης (τηλ. Επικοινωνίας 6972203312)
Νάστος Λάμπρος (τηλ. Επικοινωνίας : 6947158530)
Μαγκαφάς Παναγιώτης (τηλ. Επικοινωνίας : 6987263312)

– Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου εύχεται στους διαιτητές μέλη του, στους συναδέλφους κριτές, και πανω απ’όλα στους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ αθλητές όλων των ομάδων αλλα και σε όλους όσους στελεχώνουν την μεγάλη μπασκετική οικογένεια της περιοχής μας σε Αρκαδία , Μεσσηνία , Λακωνία (προπονητές-παράγοντες-φιλάθλους) καλή και δημιουργική χρόνια με υγεία για όλους, χαρά και ευτυχία και πολλές επιτυχίες .