Επιστρέφοντας ο ΑΠΟΕΛ από τα Τρίκαλα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΩΜΑ ΣΤΙΒΟΥ, ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015, ΤΡΙΚΑΛΑ

Με παρουσίες του ΑΠΟΕΛ σε τελικούς, αλλά δίχως να έρθει η πολύ μεγάλη διάκριση, επιστρέφουν απόψε οι αθλητές του Θεόδωρου Μπουτεράκου μαζί με την αθλήτριά του Ερατώ Λυριωτάκη που κατάφερε να αγωνιστεί σε τελικούς δύο αγωνισμάτων.
Η Ερατώ στη δισκοβολία, στους προκριματικούς του Σαββάτου, παρά την πρωινή ώρα, χρειάστηκε μόνο μία προσπάθεια (35,08) που της έδωσε το εισιτήριο του τελικού. Εκεί όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος. Στην 1η προσπάθεια έριξε το δίσκο στα 34,48μ., αλλά χρειάζονταν κάτι παραπάνω ώστε να μπει στην οκτάδα για άλλες τρεις προσπάθειες, κάτι που δε συνέβη και παρέμεινε στην 9η θέση. Την Κυριακή συμμετείχε και στον τελικό της σφαιροβολίας που κατέλαβε τη 12η θέση ρίχνοντας τη σφαίρα στα 12,49μ.
Στη σφαιροβολία ο ΑΠΟΕΛ είχε κι άλλη εκπροσώπηση στον τελικό. Αυτή τη φορά στους Παίδες με το Νίκο Παναρίτη που τα πήγε καλά καταλαμβάνοντας την 11η θέση σημειώνοντας 13,65μ., στην πρώτη του προσπάθεια. Ο Παναρίτης συμμετείχε και στα προκριματικά της δισκοβολίας, εκεί που με μία έγκυρη προσπάθεια στα 28,83μ κατέλαβε την 29η θέση.
Μακρυά από τους χρόνους του, ο  Ανδρέας Μπουτεράκος προερχόμενος από τραυματισμό, κατάφερε να πλασαριστεί στην 15η θέση στα 100μ., ενώ δεν κατάφερε να μπει στον τελικό των 200μ. σημειώνοντας 23.62 με αντίθετο άνεμο -0.80, επίδοση που ήταν η 22η των προκριματικών.
Τη 19η θέση κατέλαβε ο Αναστάσιος Δούκας, ρίχνοντας το ακόντιό του στα 43,38μ.

Στη βαθμολογία ο ΑΠΟΕΛ κατετάγη 90ος στους Παίδες και 88ος στις Κορασίδες.