“Μολαΐτικο” βάθρο στην Πάτρα!

Μεγάλες επιτυχίες στους Διασυλλογικούς Ανδρών-Γυναικών για τον ΑΠΟΕΛ. Η Θεοδώρα Μπελεγρή, αυτή τη φορά κέρδισε στη Σφαιροβολία και σε μεγαλύτερη κατηγορία. H 17χρονη (!…) αθλήτρια του ΑΠΟΕΛ κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην Κ-20. Εκτός αυτού, ήταν και καλύτερη ακόμα κι από τις μεγαλύτερες αθλήτριες, της κατηγορίας Γυναικών!

Παρόμοια επιτυχία είχε και χθες Σάββατο. Εκεί, στο αγώνισμα της Δισκοβολίας κέρδισε ασημένιο μετάλλιο στην Κ-20, με επίδοση που την κατέταξε 2η και στην κατηγορία Γυναικών!

“Παρέα” στο βάθρο της Σφαιροβολίας Κ-20, με τη 2η επίδοση, της έκανε μια φίλη της Μολαΐτισσα. Η Μαρία Σταματάκου που εκπροσώπευσε τον ΓΑΣ Σκάλας κι εκτός από τη 2η θέση στη Σφαιροβολία, πήρε την πρωτιά στον Ακοντισμό Κ-20.

Παρθενική συμμετοχή σε αγώνες Στίβου, έκανε κι η Ειρήνη Τσούμα, σε 2 αγωνίσματα με πάρα πολλές συμμετοχές. Στην 6η τελική σειρά των 200μ, τερμάτισε 1η, παίρνοντας την 22η θέση στη γενική κατάταξη της Κ-20. Στα 100μ ήταν 39η στην κατάταξη.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητριών του ΑΠΟΕΛ:
Δισκοβολία: ΜΠΕΛΕΓΡΗ , με επίδοση 32,27m
Σφαιροβολία: ΜΠΕΛΕΓΡΗ , με επίδοση 11,38m
100m: ΤΣΟΥΜΑ 39η, με χρόνο 14.75
200m: ΤΣΟΥΜΑ 22η, με χρόνο 31.06.

Υπενθυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες, στο Σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδας-Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, η Μπελεγρή κι η Σταματάκου, εκπροσώπησαν επιτυχημένα το ΓΕΛ Μολάων