Η 16η αγ. στην Α1 (vid, αποτελέσματα, βαθμολογία, ρεπορτάζ)

Χωρίς αήττητη ομάδα πλέον, συνεχίζει το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ανατροπές προγνωστικών βλέπουμε που θα συνεχίσουν, μιας κι υπάρχουν ομάδες που στηρίζονται σε αρκετούς νεότερους παίκτες που οι μαθητικές τους υποχρεώσεις μεγαλώνουν αυτή την εποχή. Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά από αυτό, αφού ανήκει στα σύνολα με μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Το Σαββατοκύριακο 30 & 31/3 είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΣΕΦΑ Αρκαδικός – ΝΟ Πύλου 62-41
Εύκολη νίκη στην Τρίπολη, για τον επόμενο αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ.

Καλαμάτα 1980 – ΑΣ Τριφυλίας 77-60
Στάθηκε καλά ο ΑΣΤ μέχρι την τελευταία περίοδο, απέναντι στην Καλαμάτα ’80 που η επιστροφή του Σκοπέτου στις τάξεις της, τη βοήθησε σημαντικά.

Καλαμάτα ΣΚ –  Δίων Κυπαρισσεύς 71-60
Είναι η μοναδική ήττα και θα παραμείνει μοναδική ήττα” δηλώνει ο εκπρόσωπος του Δίωνα στο βίντεο του Best tv. To 24-7 της Α’ περιόδου, φανέρωσε το χθεσινό φαβορί για τη νίκη Καλαμάτα BC, που πλέον οδηγεί από την 1η θέση το πρωτάθλημα, τυπικά όμως, μιας και δεν έχει κάνει το ρεπό της όπως ο Δίωνας. Χωρίς να γνωρίζουμε αριθμό θεατών, ήταν σίγουρα ο αγώνας με του περισσότερους φιλάθλους στο εφετινό πρωτάθλημα.

Πολύβιος ΑΕΜ – ΑΓΟΝΓ Λάκων 68-58
Με δυσκολία κατάφερε ο Πολύβιος να νικήσει στη Μεγαλόπολη, με τον Λάκωνα να ακολουθεί από κοντά σε όλο τον αγώνα.

Πελασγός ΚΟΜ – ΑΠΟΕΛ 50-40.
Με αποστολή ανάγκης δίχως περιφερειακούς, παρατάχθηκε στην Τρίπολη ο ΑΠΟΕΛ κι επέστρεψε με τη μικρότερη συγκομιδή πόντων τα τελευταία χρόνια.
Περίοδοι: Α’ 14-13, Β’ 12-8, Γ’ 17-12, Δ’ 7-7.
Πελασγός (Τσατσουλής): Γιαννόπουλος 15(3), Τρίντης 10(2), Τσιντώνης 4(1), Μπουγάς, Δαλάτσης 3(1), Μαχαίρας 14(1), Μπελόκας, Βούλγαρης 2, Κούγιας 2, Κουρέτας, Θεοδωρόπουλος.
ΑΠΟΕΛ (Παπαδημητρίου): Δ. Σταματάκος, Κ. Μπατσάκης 8, Γ. Πριφτάκης 9, Δ. Φακλής, Σ. Μπατσάκης 9(1), Γ. Σταματάκος 7, Π. Τύρκος
7.
Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ θα συνεχιστεί με δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες. Εκεί, ελπίζουμε να το τον δούμε σε πλήρη παράταξη, σημειώνοντας νίκες εναντίον των ΣΕΦΑ Αρκαδικού και Σπαρτιατικού.

Δείτε ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ