Αυλαία Α’ φάσης Παίδων, με ήττα.

Τον τελευταίο αγώνα στον Δ’ όμιλο του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, έδωσε ο ΑΠΟΕΛ στο ΚΓ Βλαχιώτη, απέναντι στον καλύτερο Άρη Σκάλας. Μετά από 78 ημέρες αναβολής κι αναμονής… δόθηκε επιτέλους “πράσινο φως” για να πραγματοποιηθεί το ματς, όταν ο Άρης Σκάλας είχε πια, όλα του τα “όπλα” στη διάθεσή του. Όσοι ήταν παρόντες, κατάλαβαν από νωρίς πως ο αγώνας δεν θα είχε τίποτα από τον αντίστοιχο του Α’ γύρου.

Από την αρχή, οι γηπεδούχοι “πυροβολούσαν” από το τρίποντο χωρίς μάλιστα, να αστοχούν! Ο Δημήτρης Πούλος τους έδωσε φτερά, καταγράφοντας 47 πόντους με 8 τρίποντα! Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να σταματά έκανε προσπάθεια να κρατηθεί στο ύψος του, που τη χαλούσαν τα άπειρα χαμένα λέη άπ.

Ο Άρης Σκάλας υπερκαλύπτοντας τη διαφορά της ήττας των Μολάων, πήρε την Α’ θέση περνώντας απευθείας στη Γ’ φάση και κοιτάει υψηλά. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ, θα αντιμετωπίσει τον Πελασγό στη Μεγαλόπολη, σε αγώνα νοκ άουτ. Ο νικητής θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ φάσης (6 ομάδων).

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ – ΑΠΟΕΛ 97-54
(Α’ 32-17, Β’ 17-12, Γ’ 30-15, Δ’ 18-10)
Άρης Σκάλας (Τσεμπέλης): Μαστοράκος 7 (1), Πούλος 47 (8), Κωστάκος, Λιναρδάκος 4, Λέκκας 3 (1), Σεργιάδης 2, Χιώτης, Καλαιτζής 21 (4), Κληρονόμος 11.
ΑΠΟΕΛ Μολάων (Αθανασάκος): Σιώχος, Αθανασάκος 2, Μπατσάκης 13 (1), Δ. Σταματάκος 19 (1), Κων. Τζάκας 10, Μπελεγρής 10, Ψυχογυιός, Παράσχος, Γράφος, Αχ. Τζάκας.

Τελική ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ’ ομίλου.