Το “πάλεψε” και με τον Πολύβιο, αλλά…

Ακόμα πιο μαχητικός ο ΑΠΟΕΛ απόψε, απέναντι σε ακόμα έναν δυνατό αντίπαλο.
Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του αγώνα στο Κλειστό Μεγαλόπολης, έδειξαν διάθεση νίκης. Προηγήθηκαν 7-11 κυρίως από 2/2 τρίποντα του Φακλή. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για το γενικό κλίμα του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να διαμαρτυρηθεί έντονα, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τις αποφάσεις των διαιτητών απέναντι στο σκληρό παιχνίδι. Πράγμα που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία του ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα όταν αυτός πλησίαζε στο σκορ. Από τη μεριά του ο Πολύβιος, είχε να διαχειριστεί τον τραυματισμό του “Γυθειάτη” Αποστολάκου, που όλοι του ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Το ημίχρονο βρήκε τον Πολύβιο να προηγείται με 38-26. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν σε διαστήματα, όπως στο 45-40 και 64-58 έξι λεπτά πριν τη λήξη. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι, αν και με φαινομενικά ευρύ προβάδισμα 16 πόντων, νίκησαν δίκαια και παραμένουν στην πρώτη αήττητη τετράδα της βαθμολογίας στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πρωτόγνωρες συνθήκες για πολλούς, ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας (λόγω έλλειψης πιστοποιητικού ασφαλείας στο γήπεδο), το ψύχος εντός γηπέδου και αποδυτηρίων κι η αυστηρή αντιμετώπιση στην ταυτοποίηση παρόντων, ειδικά όταν διακόπηκε 2 φορές ο αγώνας για τον λόγο αυτόν.

ΠΟΛΥΒΙΟΣ – ΑΠΟΕΛ 80-64
(περίοδοι 17-15, 21-11, 20-17, 22-21)
Πολύβιος (Μπαλής): Αποστολάκος 2, Ν. Μακρής 9, Τζούβελης 24 (4), Τσικούρης 11, Λ. Μακρής, Σιαμπής, Νικολόπουλος 4, Σταματόπουλος, Κουτίβας 15 (1), Γεωργανάς 15.
ΑΠΟΕΛ (Παπαδημητρίου): 
Δ. Σταματάκος, Κυρ. Μπατσάκης 2, Πριφτάκης 7 (1), Φακλής 8 (2), Σωκρ. Μπατσάκης 16, Ρήγας 4, Ευ. Κατσουρίνης 19, Τύρκος 8 (1).

Δείτε τα αποτελέσματα της ημέρας ΕΔΩ.

Πλέον, ακολουθούν για τον ΑΠΟΕΛ, πέντε σημαντικοί αγώνες “στα μέτρα του” που μπορεί να τους διεκδικήσει. Επόμενο στις 17 Δεκεμβρίου, στους Μολάους με τον Πελασγό.