Χάρισαν αίμα νέοι αιμοδότες της τράπεζας αίματος Προοδευτικού

Οι αιμοδότες των Μολάων, αλλά και εθελοντές ακόμα κι από όμορους δήμους, την περασμένη Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, χάρισαν αίμα και ζωή στο Κλειστό μας Γυμναστήριο για 70η φορά!
Η τράπεζα αίματος του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων, είναι πλέον από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα! Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί σε κάθε αιμοδοσία και η ευαισθησία των συμπολιτών μας, έχουν φέρει πολλούς νέους εθελοντές αιμοδότες. Μεγάλη προσφορά κι από ΜΗ αιμοδότες, που αδυνατούν να δώσουν αίμα, αλλά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάθε φορά, με προσφορά εδεσμάτων και γραμματειακή υποστήριξη.

Σας θυμίζουμε, πως στο παρελθόν έχουν συνδιοργανωθεί αιμοδοσίες του Προοδευτικού με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Προοδευτικού:
“Το σύνθημα “ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ” φώναξαν αθλητές και εθελοντές στον “Γύρο των Μολάων “.
Το σύνθημα αυτό έγινε πραγματικότητα στην 70η Εθελοντική Αιμοδοσία του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων , με τη παρουσία πολλών εθελοντών αιμοδοτών, κυρίως νεαρών παιδιών που αιμοδότησαν για πρώτη φορά , και η αιμοδοσία εξελίχθηκε σε γιορτή ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με την παρουσία αιμοδοτών, οι οποίοι με τη συνοδεία των παιδιών τους μας συγκίνησαν πολύ και έδωσαν το μήνυμα ότι η Τράπεζα ΑΙΜΑΤΟΣ του Συλλόγου μας πατά σε γερά θεμέλια.
Το Δ,Σ του Συλλόγου εύχεται στους εθελοντές να είναι πάντα υγιείς και ευχαριστεί όλους όσους βοηθούν στη πραγματοποίηση της αιμοδοσίας.”

FB: Προοδευτικός Σύλλογος Μολάων

Το βίντεο/κάλεσμα του Προοδευτικού, για την αιμοδοσία: