Σφαιρόπουλος: “Δεν πίστευα πως οι Μολάοι…”

Επέστρεψε ακόμα δυνατότερο το Lakonian Summer Basketour (LSB 2023), με περισσότερο θέαμα κι ανταγωνισμό. Πράγμα που εξέπληξε τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο, που μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Όταν με κάλεσαν να παραστώ στο LSB 2023, δεν πίστευα πως οι Μολάοι θα μπορούσαν να διοργανώσουν ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Έμεινα έκπληκτος από το θέαμα σήμερα.”
Αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον Γιάννη Τσουμπρή για την προσπάθεια που κάνει για το “Τζάμπολ Αγάπης”, έκλεισε τονίζοντας πως “Τέτοιες εκδηλώσεις ανεβάζουν τον αθλητισμό αλλά και την κοινωνία”.

Ο κ. Σφαιρόπουλος έχει κατακτήσει ως προπονητής 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (Ολυμπιακό), 1 Ρωσίας (ΤΣΣΚΑ), 3 Ισραήλ (Μακάμπι), 1 κύπελλο Ελλάδας (ΠΑΟΚ), αλλά πολύ σημαντική επιτυχία ήταν το χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ 2009 με την Εθνική μας! Συμμετείχε σε 2 τελικούς της Euroleague ως προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά κι ως αντίπαλός του (με ΤΣΣΚΑ).

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο προπονητής Ηλίας Αγαθαγγελίδης, που είναι προπονητής στη Σουηδία πάνω από 20 χρόνια, δίνοντας συγχαρητήρια και λίγες συμβουλές στους αγωνιζόμενους.

Ο κ. Σφαιρόπουλος τράβηξε τον νικητήριο από τους λαχνούς που έλαβαν όσοι παρακολούθησαν τους προκριματικούς αγώνες. Μεγάλος τυχερός ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Νίκος Χαραμής, κερδίζοντας ταξίδι στη Βιέννη!

Έπειτα από τα χθεσινά αποτελέσματα των ημιτελικών, έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα της σημερινής τελευταίας ημέρας του τουρνουά:
18:15 μικρός τελικός Canada North Kings – Super League Academy
19:45 διαγωνισμός τρίποντων
20:00 τελικός ΑΠΟΕΛ – Unknown I.BC 
Ημίχρονο τελικού διαγωνισμός καρφωμάτων!