Yearly Archives: 2016

“Χάρισαν” τη νίκη στον Άρη Σκάλας

Με κοντά στο μεταξύ τους σκορ, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με μικρό προβάδισμα 2 πόντων για τον Άρη Σκάλας. Στην επιστροφή, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατότερος έχοντας τον έλεγχο του αγώνα σε σκορ και φάουλ. Κρατούσε συνεχώς το Read More

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ 3-2

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό της Τρίπολης και παρακολούθησαν έναν όμορφο αγώνα, μετά όμως το 1ο σετ που κατέκτησαν οι γηπεδούχες, άνετα με 25-10.
Στο 2ο σετ οι φιλοξενούμενες “ξύπνησαν” και προηγήθηκαν 1-8. Τελικά, κατέκτησαν δύσκολα το 2ο σετ με 24-26.
Παρόμοια ξεκίνησαν στο Read More

ΑΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ – ΑΠΟΕΛ 45-25 !

Οι σοβαρές απουσίες του ΑΠΟΕΛ κι η αποχώρηση του Μπατσάκη στην 3η περίοδο, όχι μόνο στέρησαν τη διεκδίκηση νίκης, αλλά γράφτηκε κι ιστορικό αρνητικό ρεκόρ επίθεσης! Ιδιαίτερα, στο Β’ ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ σημείωσε μόλις 9 πόντους… Ψάχνοντας να βρούμε κάτι θετικό, για άλλη μια φορά είδαμε την η ομάδα μας να αγωνίζεται με πολλούς “μικρούς”. Έτσι ο Read More

ΑΠΟΕΛ – ΛΥΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ 65-73

Με το αριστερό μπήκες ο ΑΠΟΕΛ στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Εκτός την ήττα, έχασε και τον Μηλαδόπουλο από το ξεκίνημα, με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.
Εξέλιξη: 17-24, 32-45, 45-62, 65-73.
ΑΠΟΕΛ (Αθανασάκος):
Σταθάκης 12 (3τ), Πριφτάκης 8 (2τ), Ντανάκας 4, Φαφλιάς 2, Μηλαδόπουλος, Μπατσάκης 25, Ανεσίδης 2, Σταματάκος 5, Αναγνωστάκης, Κοντοσταθάκος 7 (1τ).
ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ (Κουσούλης):
Περδικάρης 1, Μπουζούκας 7 (1τ), Αλεξάκης, Μανωλόπουλος 34 (6τ), Ζαΐμης 7, Νικολόπουλος 6, Αργυρόπουλος 5, Μιάρης 2, Καλαμαράς 2, Νικόλαρος 9.

Οι 136 σκόρερς της περασμένης περιόδου!

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ 2016-17, ξεκινάμε σήμερα την παρουσίαση των στατιστικών όλων των παικτών κι ομάδων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου 2015-16.
Σϊγουρα ήταν από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα, αφού δεν ήταν λίγοι οι αγώνες που κρίθηκαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά κι οι κατατάξεις των ομάδων άλλαζαν συνεχώς και τελικά έδωσε την 1η θέση στον Φιλαθλητικό! Φυσικά, δεν γίνεται να ξεχάσουμε και τα ευτράπελα, με σημαντικότερο αυτό στη Σπάρτη, από τους υπεύθυνους του Λακωνικού που τελικά, τους στέρησαν την πρωτιά. Μια πρωτιά που 5 ομάδες διεκδικούσαν μέχρι την τελευταία αγωνιστική!

Μετά από αρκετό κόπο λοιπόν, το apoel-molaoi.gr συγκέντρωσε τους πόντους όλων των παικτών που σκόραραν, από όλες τις ομάδες του Read More

Όταν “ξεκίνησαν”, δεν είχαν σταματημό!

Συνέχεια των νικών τους (8/9) είχαν στη Βλαχιώτη οι ΠΑΙΔΕΣ του ΑΠΟΕΛ. Ξεκίνησαν δειλά τον αγώνα, βρισκόμενοι πίσω στο σκορ, αλλά από τη 2η περίοδο έγιναν κατεγιστικοί. Αυτό που αξίζει να τονίσουμε, ήταν που κι οι δύο ομάδες χρειάστηκαν Read More