Φανταστικό το Mini του ΑΠΟΕΛ!

Από επιτυχία σε επιτυχία πάει το τμήμα του Mini basket του ΑΠΟΕΛ. Τα παιδιά του Μάνου Αθανασάκου, δείχνουν δυνατότεροι κάθε αγωνιστική που περνάει. Οι επιτυχία δεν αντικατοπτρίζεται με αριθμούς σκορ, μιας κι από εφέτος η Ομοσπονδία επέλεξε να μην σημειώνονται πόντοι σε αυτή την κατηγορία (μηδενίζεται το σκορ στο τέλος κάθε οκταλέπτου), κάτι που εμείς που έχουμε βρεθεί στο γήπεδο, το θεωρούμε σωστή απόφαση, ιδιαίτερα όταν το σκορ “ξεφεύγει”, κόβοντας τα φτερά των ηττημένων.

Έχοντας περάσει κι η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο συγκροτημένη ομάδα, με 12 παίκτες να μοιράζονται τον αγωνιστικό χρόνο σε κάθε αγώνα. Ανταλλάσουν πάσες, “βγάζουν” αιφνιδιασμούς, σκρινάρουν, ευστοχούν σε τρίποντα… Πράγμα δύσκολο για 10χρονα παιδιά.
Πάντα πρωταγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ στα τμήματα υποδομής, αλλά εφέτος (μετά από 2 χρόνια Covid-απουσία) βλέπουμε κάτι πολύ δυνατό κι ελπιδοφόρο!

Η ελπίδα βέβαια είναι η συμμετοχή 5 ομάδων από τους Δήμους Μονεμβασίας κι Ευρώτα.
Επόμενος αγώνας: ΑΠΟΕΛ – ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ στο Κλειστό Μολάων, το Σάββατο 6.00μ.μ.
Αξίζει να παρακολουθήσετε τα παιδιά!
*
*Δείτε (από pc) το καλεντάρι όλων των προγραμματισμένων αγώνων του ΑΠΟΕΛ (κάθε τρέχοντος μήνα) στη σελίδα μας, πάνω δεξιά.