Ποιοι αποχαιρετούν την Α2 και ποιοι… έρχονται;

Πράγματα και θάματα έγιναν εχθές στην Α2 κι ιδιαίτερα στην αποφυγή του υποβιβασμού.
Στον δικό μας Β’ όμιλο, ο Αστήρ Βλαχιώτη πήρε σπουδαίο “διπλό” μέσα στην Τρίπολη απ’τον Αρκαδικό και παρέμεινε στην Α2! Δεν θα του ήταν αρκετή η νίκη εάν στην Αρεόπολη το Σάββατο, δεν νικούσε ο ΑΓΟΝ Γυθείου τον ΑΟ Μεσσήνης. Έτσι, η νίκη του Άρη Σκάλας επί της Άμιλλας δεν είχε ουσία βαθμολογική. Οπότε υποβιβάζονται Άρης Σκάλας κι Άμιλλα Αγ. Ιωάννη στη Β’ κατηγορία.
Στον Α’ όμιλο (Μεσσηνία) η Αναγέννηση πάλεψε τη νίκη με τον Ευκλή δίχως να τα καταφέρει στο τέλος. Σε αντίθεση με την Εράνη που νίκησε τον (…2ο) Πάμισσο στην έδρα του και παρέμεινε στην Α2.
Οπότε στη Β’ κατηγορία υποβιβάζονται οι Άμιλλα, Άτλας, ενώ οι Άρης Σκάλας κι Αναγέννηση “τυπικά” ελπίζουν σε θαύμα από την Γ’ εθνική! Εκεί ο ΣΔΥ Τρίπολης θα πρέπει να κερδίσει ίσως κι όλες τις τελευταίες 7 αγωνιστικές για να σωθεί κι οι Άρης – Αναγέννηση να δώσουν αγώνα μπαράζ. Ακατόρθωτο…

Δείτε την τελική βαθμολογία του Β’ ομίλου της Α2.

Στα πλέι οφ ανόδου στην Α1 έχουμε το εξής πρόγραμμα:
1η Αγωνιστική
ΕΥΚΛΗΣ – ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΣΑΒ 14/3 Τέντας 18:00
ΣΚ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. ΚΥΡ 15/3 Σπάρτης 20:00
2η Αγωνιστική
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΕΥΚΛΗΣ ΣΑΒ 21/3 Τρίπολης 17:00
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΣΚ ΣΠΑΡΤΗ ΣΑΒ 21/3 Μεσσήνης 16:00
εφόσον χρειαστεί
ΣΠΟΚ Ο ΕΥΚΛΗΣ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡ 29/3 Τέντας 19:00
ΣΚ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. ΚΥΡ 29/3 Σπάρτης 19:00
Οι νικητές των ζευγαριών προβιβάζονται στην Α1 και δίνουν μεταξύ τους αγώνα κατάταξης (1ος – 2ος).

Από την Α1 υποβιβάζονται κατα πάσα δυνατότητα οι Πάνας Κανδήλας και Λακ. Κρόνος. Αυτές οι 2 σίγουρα τελευταίες ομάδες της κανονικής περιόδου, θα αντιμετωπίσουν στα πλέι άουτ από μία ομάδα εκ των Πρωτέα και Σπαρτιατικό, εκτός απρόοπτων αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου μεταφέρονται στα πλέι άουτ κι εκεί Πάνας και Λακ.Κρόνος, σε γενικές γραμμές έχουν μειονέκτημα νικών.