Ρίχνονται στις μάχες οι Κορασίδες την Κυριακή

Μετά από μια προετοιμασία που ξεκίνησε τον Ιούλιο, οι Κορασίδες του Σμυρναίου, αλλά και του γυμναστή του τμήματος Γιώργου Αποστολάκη, δείχνουν πιο έτοιμες από την περασμένη περίοδο (ως Παγκορασίδες), να αντεπεξέλθουν αγωνιστικά. Την ερχόμενη Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσουν τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό στο κλειστό των Μολάων. Παρόλο του ότι είναι η 1η αγωνιστική, το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως είναι το πιο σημαντικό, αφού παραδοσιακά οι ομάδες αμφότερες βρίσκονταν “κοντά” σε δύναμη και βαθμολογίες.
Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, στην 1η ημέρα ενός ακόμα “φτωχού” σε αγωνιστικές πρωτάθλημα, μόλις 6 αγωνιστικών, που τελειώνει όμως το Μάρτιο! Ένα capital control θα λέγαμε, που έχει επηρεάσει τα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ, όχι μόνο εφέτος, αλλά τα τελευταία έτη, δε δίνει την ευκαιρία σε αθλητές κι αθλήτριες να πάρουν αγώνες κι εμπειρίες. Ειδικά τον Δ΄ όμιλο που συμμετέχουν οι κορασίδες μας, οι 4 μόνο ομάδες που συμμετέχουν, τον κάνουν ως τον “μικρότερο” από τους 7 ομίλους της ΕΣΠΕΠ (δείτε σχετικό άρθρο). Οι δύο πρώτες ομάδες από τις ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ, ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, Α.Π.Ο.Ε.Λ. και Α.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ, θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας, οι ΑΠΟΕΛ και ΑΕ Φάριδος έδωσαν φιλική αναμέτρηση την προηγούμενη Κυριακή στους Μολάους. Ο Σμυρναίος, δοκίμασε όλες τις παίκτριες και σε διαφορετικούς ρόλους, μάλιστα. Σαφώς είδαμε πρόοδο, αλλά κι αρκετά κενά στα κορίτσια του ΑΠΟΕΛ που ίσως δεν εκμεταλλεύονται ακόμα όλες τις δυνατότητές τους. Από την πλευρά της ΑΕ Φάριδος, τα κορίτσια του Κώστα Παπαδάκου βρίσκονται ακόμα στην αρχή που με υπομονή και στήριξη, σίγουρα θα εδραιωθούν στα πρωταθλήματα του Βόλεϊ. Άλλωστε, απ΄ότι μαθαίνουμε, παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησής τους (γνώριμες στον ΑΠΟΕΛ μέχρι πέρυσι…), έμψυχο δυναμικό υπάρχει.

Όλο το πρόγραμμα εδώ.