Αγώνας Μίνι …ινκόγκνιτο

ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ – ΑΠΟΕΛ
Φθάνοντας στο κλειστό Μολάων, λίγα λεπτά πριν τις 6μμ, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο τελευταίος εφετινός-επίσημος αγώνας, βλέπω ερημιά και το γήπεδο κλειδωμένο. Να μη σας τα πολυλογώ, άκουσα πως κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή της ώρας του αγώνα Μίνι μπάσκετ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ – ΑΠΟΕΛ. Είχα φτάσει 2 ώρες καθυστερημένος στο γήπεδο και προφανώς δεν ήμουν ο μοναδικός. Φυσικά, ως απλός φίλαθλος, δεν είχα ενημερωθεί για την αλλαγή που έγινε και να σας πω την αλήθεια, δε με ενδιαφέρει ο λόγος καθόλου, αλλά απογοητεύτηκα που δεν παρακολούθησα τον αγώνα.
Για όσους θεωρούν πως αυτός είναι ένας ασήμαντος λόγος, μη άξιος αναφοράς, δικαίωμά τους. Εγώ θα σας πω πως ένοιωσα. Θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν ήμουν 12 ετών (ηλικία μίνι). Τότε, τη νύχτα πριν από κάποιους αγώνες, τα μάτια μου ήταν ανοιχτά κι η φαντασία μου μεγάλη. Σαν παιδί αργούσε να με πάρει ο ύπνος γιατί φανταζόμουν την επόμενη μέρα να παίζω σε γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο να με χειροκροτεί. Ωστόσο, το γεμάτο γήπεδο το συναντούσα ποιο άδειο από αυτό της φαντασίας μου, αλλά το χειροκρότημα δεν έλειψε ποτέ. Πάντα με ακολουθούσε κι ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω.
Από την άλλη, μεγαλώνοντας, διασχίζοντας τα “…άντα”, η ανησυχία μου παραμονές δύσκολου αγώνα οφείλονταν κυρίως όταν η ήττα ήταν προδιαγεγραμμένη και για το αν θα την παρακολουθούσε πολύ κόσμος. Εκεί προτιμούσα τη μοναξιά και χωρίς αρκετούς θεατές να ευχαριστηθώ απλά τη συμμετοχή και την προσπάθειά μου στο παιχνίδι. Αυτή νομίζω πως ήταν κι η μοναδική αιτία να με κάνει να νοιώθω καλύτερα παίζοντας μόνος. Ως μπόμπιρας όμως ποτέ δεν είχα παρόμοια επιθυμία.
Προτείνω λοιπόν σε αυτούς που αποφασίζουν να αλλάζουν ώρες χωρίς ειδοποίηση προς το κοινό, να το σκέφτονται καλύτερα, ποιο έγκαιρα να ενημερώνουν και να σέβονται την προσπάθεια και τα όνειρα των νεότερων αθλητών. Το “ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε …και καλό καλοκαίρι” θα πρέπει να απουσιάζει τουλάχιστον από τόσο μικρές ηλικίες. Επαναλαμβάνω, πως δεν έχω ιδέα για το λόγο αναβολής κι από ποιον, χωρίς ενημέρωση και σε προγενέστερη ώρα μάλιστα.
Επίσης ενημερώνω τους αναγνώστες μας, πως το apoel-molaoi.gr, από πρόπερσι δεν αποτελεί -πλέον- τον ιστοχώρο του ΔΣ ΑΠΟΕΛ, αλλά (πληροφόρηση των μελών του Δ.Σ. ΑΠΟΕΛ) επίσημα είναι το apoelclub.gr. Ενώ όλοι έχουν πληροφορηθεί την ανασύσταση του apoel-molaoi.gr και ζητήθηκε η τροφοδότηση νέων, ωστόσο, στις 50 αυτές ημέρες δε λάβαμε καμία ενημέρωση από το ΔΣ για κανένα νέο. Εμείς θα δίνουμε το παρόν στην ενημέρωση των φίλων του ΑΠΟΕΛ και στην προσπάθεια των αθλητών του.
Χρήστος Ζερβάκος.

Για την ιστορία, την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2014-15, είχαμε τ’αποτελέσματα:
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ – ΑΠΟΕΛ 19-42
ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝ. – ΑΙΑΝΤΑΣ 8-73
Η βαθμολογία κι όλοι οι αγώνες, εδώ.